Open menu
10 | 03 | 2025
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Δημοσιεύουμε σημερα μια πρώτη μελέτη για το τι ισχύει τελικά με την Θεώρηση , την τιμολόγηση και την παρακολούθηση των μη τιμολογηθέντων αποθεμάτων. Διαβάστε στο συννημένο πίνακα τι ισχύει; Ποιά έγγραφα εκδίδονται; Για το χρόνο έκδοσης αυτών. Ποιοί υποχρεώνονται να εκδίδουν τις αποδείξεις λιανικών συναλαγών με ΦΤΜ και ποιοί οχι.

 Στην συνέχεια θα υπάρξουν βελτιώσεις όπου αυτές χρειστούν. Μέσα από την υποβολή σχολίων κάντε τις προτάσεις σας ή τις παρατηρήσεις σας.

Δείτε επίσης και τις αντίστοιχες ΠΟΛ που αναφέρονται στον πίνακα.

Το κείμενο και τον πίνακα δημοσιεύει και η Ε7 η οποία θα δημοσιεύσει και το πλήρες κείμενο της εργασίας μου στο περιοδικό Ε7 την επόμενη εβδομάδα. Για να το κατεβάσετε από την Ε7 πατήστε εδώ.  Μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε και από την κατηγορία "Αρθρογραφία"

Παναγιωτίδης Παναγιώτης

Το άρθρο μπορεί να αναπαραχθεί, με την προυπόθεση οτι αναφέρεται η πηγή και να παραπέμπει ο σχετικός σύνδεσμος που πρέπει να υπάρχει