Εκτύπωση

Κι αέρας στα πανιά μας !!!

Έτος: 2005

Είδος: ΚωμωδίαΗμερομηνία προβολής: Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2005

Διάρκεια: 150'

Κανάλι: Alpha

Σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος

Σενάριο: Λάκης Λαζόπουλος

Μουσική σύνθεση: Γιώργης Χριστοδούλου

Ηθοποιοί: Λάκης Λαζόπουλος , Τζένη Μπότση , Περικλής Ασημακόπουλος , Χάρης Αττώνης , Σύλβια Δεληκούρα , Πετρούλα Χρήστου , Νίνα Μιχαλοπούλου , Γιώργος Κανονίδης , Κωνσταντίνος Καρβέλης , Βαγγέλης Κρανιώτης , Χριστίνα Μαθέα , Στέλλα Μπαλωμένου

Επαναλήψεις: 2008 (Alpha)

Σχόλια/Πλοκή: Mια ενδιαφέρουσα παράσταση, με τον Λάκη Λαζόπουλο να επιλέγει και να διασκευάζει τα καλύτερα κομμάτια των επιθεωρήσεων που έχει παίξει στο θέατρο και με την προσθήκη κάποιων εντελώς καινούριων στήνει ένα θεατρικό εύρημα. Ρόλοι και κείμενα που έχουν παιχτεί στο παρελθόν, αναθεωρούνται και παίρνουν νέα μορφή, αλλά πάντα με την ίδια σαρκαστική ματιά και γραφή του Λάκη Λαζόπουλου. Όλα διαδραματίζονται στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας, που ο ιδιοκτήτης της έχει αφήσει ελεύθερη για να μπορεί ο καθένας να ανεβαίνει επάνω και να βγάζει από μέσα του ό,τι έχει. Πολλές εναλλαγές, χορός, τραγούδι και hard core χιούμορ.

Trivia: Η θεατρική παράσταση ανέβηκε στο θέατρο "Βρετάνια" την περίοδο 2003-2004. Η πρώτη παράσταση δόθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2003. Η παράσταση επαναπροβλήθηκε τηλεοπτικά στις 14 Ιουνίου 2008 και το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009.

 

https://www.youtube.com/watch?v=kg9xeikh4cg

 

Κατηγορία: Πολιτισμός - τέχνες
Εμφανίσεις: 9825