Εκτύπωση

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666

www.efeeth.gr - mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 20/11/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 9 και 10 Νοεμβρίου του 2015 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της Ένωσης, από τις οποίες εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και 18 αντιπρόσωποι για την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και 9 για την Ο.Ε.Ε.Θ.

Η συμμετοχή στις φετινές εκλογές ήταν αυξημένη σε σχέση με τις προηγούμενες και βοήθησε στην εκλογή περισσότερων αντιπροσώπων για την Π.Ο.Φ.Ε.Ε.  και την Ο.Ε.Ε.Θ.

Στις 12 Νοεμβρίου 2015 το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς όλα τα μέλη της Ένωσης που προσήλθαν στις εκλογές και με την ψήφο τους της έδωσαν δύναμη.

Το νέο Δ.Σ.  είναι διοίκηση όλων των μελών της ένωσης καθώς και των εν δυνάμει μελών και θα είναι δίπλα στα προβλήματά τους, για να δίνει άμεσες λύσεις σ’ αυτά.

Συνάδελφοι οι μέρες που έρχονται θα είναι πολύ κρίσιμες και απαιτητικές για τον κλάδο μας και θα πρέπει όλοι να ενωθούμε σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες, για να τις αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.

Προτεραιότητες της νέας Διοίκησης είναι η εκπροσώπηση της Θεσσαλονίκης στην Ομοσπονδία, κάτι που στην προηγούμενη θητεία δεν είχε επιτευχθεί. Η συνεχής επιμόρφωση είναι ένα ακόμη σημαντικό μέλημα της , ώστε τα μέλη να μπορούν να ενημερωθούν πληρέστερα για όλες τις αλλαγές που έρχονται. Ακόμα, η αναβάθμιση του διαδικτυακού τόπου της ένωσης είναι απαραίτητη ώστε να παρέχει άμεση ενημέρωση και χρηστικά βοηθήματα στους συναδέλφους.

Τέλος κρίνεται αναγκαία η συσπείρωση περισσότερων συναδέλφων στους κόλπους της ένωσης, ώστε όλοι μαζί να ενώσουμε τις προσπάθειες μας και να πορευθούμε μαζί στις δύσκολες μέρες που έρχονται για τον κλάδο μας. Προς αυτήν την κατεύθυνση η διοίκηση του συλλόγου θα δραστηριοποιηθεί άμεσα για την ενημέρωση των συναδέλφων.

 

Όλοι μαζί μπορούμε….

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΣ

 

Γονική Κατηγορία: Γενικού Ενδιαφέροντος και Σωματείων
Κατηγορία: Ειδήσεις από τον χώρο της ΠΟΦΕΕ
Εμφανίσεις: 2370