Εκτύπωση

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. θέλοντας να εκφράσει την ανησυχία του για το μέλλον της Ελληνικής Οικονομίας, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και κατ επέκταση και του κλάδους μας, παράλληλα δε να είναι συνεπής στην κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων με τους εμπλεκόμενους φορείς που αποφασίστηκε στην κοινή συνάντηση που έγινε την 23/1/2014 στην Αθήνα αποφάσισε την συμμετοχή της, μαζί με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στην Πανελλαδική Κινητοποίηση της 31ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, και ώρα 12:00, και καλεί τα Μέλη της να δώσουν δυναμικό παρών

Ζητούμε από τα Μέλη μας να συμμετέχουν στην κινητοποίηση της 31/3/2014 μαζί με τους Επαγγελματοβιοτέχνες. Αυτή την χρονική στιγμή πρέπει να αγωνισθούμε με κάθε πρόσφορο τρόπο για να δώσουμε να καταλάβουν οι κυβερνώντες πως δεν μπορούν να αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς καλυπτόμενοι πίσω από τις επιταγές της Τρόικας. Κάθε μέρα που ξημερώνει δεν γνωρίζουμε τι καινούργιο φορολογικό και ασφαλιστικό μέτρο θα μας παρουσίαση η κυβέρνηση. Γνωρίζουμε όλοι ότι ο κατήφορος της ελληνικής Οικονομίας δεν πρέπει να συνεχισεί, αλλά να συνιδητοποιήσουν αυτοί που μας κυβερνούν ότι πρέπει επιτέλους να αντιμετωπίσουν την φοροδιαφυγή και όχι να προσφεύγουν στην εύκολη συνταγή, με αύξηση των φόρων και μείωση των μισθών και συντάξεων.

Συνάδελφοι ο κόμπος έφθασε στο χτένι, δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο, τα νέα ημίμετρα που θα ψηφισθούν τις επόμενες μέρες λίγο πολύ τα γνωρίζουμε όλοι από τις ηθελημένες διαρροές από το υπουργείο Οικονομικών. Μείωση των υπερβολικών και εξοντωτικών προστίμων του νόμου 4174/2013. Είμαστε αντίθετοι με την λογική της μεθόδου του σαλαμιού που εφαρμόζει η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

Γι αυτό συνάδελφοι λογιστές-φοροτεχνικοί :

Συνάδελφοι όλοι μαζί στην πλατεία Κλαυθμώνος την Δευτέρα 31/3/2014 και ώρα 12.00.

Γιατί ΜΟΝΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να διασφαλίσουμε την καλυτέρευση των συνθηκών του Λειτουργήματος που ασκούμε.

Συγχρόνως δείχνουμε την θέλησή μας να διεκδικήσουμε τα νόμιμα και δίκαια αιτήματά μας μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος.

Γονική Κατηγορία: Γενικού Ενδιαφέροντος και Σωματείων
Κατηγορία: Ειδήσεις από τον χώρο της ΠΟΦΕΕ
Εμφανίσεις: 2330