Εκτύπωση

Αθήνα 14/11/2014
Αρ. πρωτ.:
ΠΟΛ. 1239

ΘΕΜΑ: Συμπλήρωση και τροποποίηση της ΠΟΛ.1047/2014 Απόφασης του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων «Καθορισμός οργάνου της Φορολογικής Διοίκησης για την αποδοχή και εκκαθάριση εκπρόθεσμων τροποποιητικών δηλώσεων φόρου ακίνητης περιουσίας (ΦΑΠ) φυσικών προσώπων, και ορισμός διαδικασίας».

ΑΠΟΦΑΣΗ
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Έχοντας υπόψη:....κλπ.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Α. Η απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων ΠΟΛ.1047/2014 (ΦΕΚ 368 Β΄) «Καθορισμός οργάνου της Φορολογικής Διοίκησης για την αποδοχή και εκκαθάριση εκπρόθεσμων τροποποιητικών δηλώσεων φόρου ακίνητης περιουσίας (ΦΑΠ) φυσικών προσώπων, και ορισμός διαδικασίας.» τροποποιείται και συμπληρώνεται ως ακολούθως:

1. Στην παράγραφο 1 του άρθρου 1 διαγράφεται η φράση «καθώς και σε όλες τις περιπτώσεις υποβολής εκπρόθεσμης τροποποιητικής δήλωσης ΦΑΠ έτους 2010».
2. Στο δεύτερο εδάφιο της παραγράφου 2 του άρθρου 2 διαγράφεται η φράση «, με την οποία κοινοποιείται ταυτόχρονα και η οικεία έκθεση ελέγχου».
3. Στο άρθρο 6, μετά τις λέξεις «ελέγχου» προστίθεται η φράση «, όπου απαιτείται,».
4. Μετά το άρθρο 7 προστίθεται άρθρο 8 ως εξής και το άρθρο 8 αναριθμείται σε άρθρο 9:

«Άρθρο 8
Τα οριζόμενα στην απόφαση αυτή εφαρμόζονται ανάλογα και στις εκπρόθεσμες τροποποιητικές δηλώσεις φόρου ακίνητης περιουσίας (ΦΑΠ) φυσικών προσώπων έτους 2010.»

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Κατηγορία: Εγκύκλιοι - ΠΟΛ
Εμφανίσεις: 4076