Εκτύπωση

Αθήνα 28/02/2014
Αρ. πρωτ.: 1035276


ΘΕΜΑ: Μετονομασία και ανακαθορισμός της έδρας Δ.Ο.Υ., καθώς και καθορισμός του χρόνου έναρξης λειτουργίας Τμημάτων Ελέγχων Δ.Ο.Υ. Α΄ τάξεως.

 

1. I. Μετονομάζουμε, από την 15η Μαρτίου 2014, τις παρακάτω Δ.Ο.Υ. και καθορίζουμε την έδρα αυτών, ως εξής:

α) Την «Δ.Ο.Υ. ΣΤ΄ (ΣΤ΄ - Ζ΄) Αθηνών - (ΣΤ΄ [ΣΤ΄ - Ζ΄] -Ε΄ [Ε΄ - Θ΄] - ΙΣΤ΄) σε «Δ.Ο.Υ. ΣΤ΄ Αθηνών», με έδρα τον Δήμο Αθηναίων.
β) Την «Δ.Ο.Υ. Αγρινίου (Αγρινίου - Αστακού - Θέρμου -Αμφιλοχίας - Βόνιτσας)» σε «Δ.Ο.Υ. Αγρινίου», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Αγρινίου του Δήμου Αγρινίου.
γ) Την «Δ.Ο.Υ. Αιγίου (Αιγίου - Ακράτας - Καλαβρύτων - Κλειτορίας)» σε «Δ.Ο.Υ. Αιγίου », με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Αιγίου του Δήμου Αιγιαλείας.
δ) Την «Δ.Ο.Υ. Αλεξανδρούπολης (Αλεξανδρούπολης -Σουφλίου)» σε «Δ.Ο.Υ. Αλεξανδρούπολης», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Αλεξανδρούπολης του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
ε) Την «Δ.Ο.Υ. Αμαλιάδας (Αμαλιάδας - Βάρδας - Γαστούνης Λεχαινών)» σε «Δ.Ο.Υ. Αμαλιάδας», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Αμαλιάδας του Δήμου Ήλιδας.
στ) Την «Δ.Ο.Υ. `Αμφισσας (`Αμφισσας -Λιδωρικίου)» σε «Δ.Ο.Υ. `Αμφισσας», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Αμφίσσης του Δήμου Δελφών.
ζ) Την «Δ.Ο.Υ. Βέροιας (Βέροιας - Αλεξάνδρειας - Νάουσας)» σε «Δ.Ο.Υ. Βέροιας», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Βέροιας του Δήμου Βέροιας.
η) Την «Δ.Ο.Υ. Γρεβενών (Γρεβενών - Δεσκάτης)», σε «Δ.Ο.Υ. Γρεβενών», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Γρεβενών του Δήμου Γρεβενών.
θ) Την «Δ.Ο.Υ. Δράμας (Δράμας - Νευροκοπίου)» σε «Δ.Ο.Υ. Δράμας», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Δράμας του Δήμου Δράμας.
ι) Την «Δ.Ο.Υ.Έδεσσας (Εδεσσας - Σκύδρας - Αριδαίας)» σε «Δ.Ο.Υ. ΄Εδεσσας», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Εδέσσης του Δήμου ΄Εδεσσας.
ια) Την «Δ.Ο.Υ. Ηγουμενίτσας (Ηγουμενίτσας - Παραμυθιάς - Φιλιατών)» σε «Δ.Ο.Υ. Ηγουμενίτσας», με έδρα την Δημοτική Ενότητα Ηγουμενίτσης του Δήμου Ηγουμενίτσας.
ιβ) Την «Δ.Ο.Υ. Ηλιούπολης (Ηλιούπολης - Αργυρούπολης)» σε «Δ.Ο.Υ. Ηλιούπολης», με έδρα τον Δήμο Ηλιουπόλεως.
ιγ) Την «Δ.Ο.Υ. Α΄ Θεσσαλονίκης (Α΄-Β΄ [Β΄ - Γ΄] Θεσσαλονίκης)» σε «Δ.Ο.Υ. Α΄ Θεσσαλονίκης», με έδρα την Δημοτική Ενότητα Θεσσαλονίκης του Δήμου Θεσσαλονίκης.
ιδ) Την «Δ.Ο.Υ. Δ΄ Θεσσαλονίκης (Δ΄ - Θ΄ - Ι΄ Θεσσαλονίκης)» σε «Δ.Ο.Υ. Δ΄ Θεσσαλονίκης», με έδρα την Δημοτική Ενότητα Θεσσαλονίκης του Δήμου Θεσσαλονίκης.
ιε) Την «Δ.Ο.Υ. ΣΤ΄ Θεσσαλονίκης (ΣΤ΄ Θεσσαλονίκης -Τούμπας)» σε «Δ.Ο.Υ. ΣΤ΄ Θεσσαλονίκης», με έδρα την Δημοτική Ενότητα Θεσσαλονίκης του Δήμου Θεσσαλονίκης.
ιστ) Την «Δ.Ο.Υ. Καρδίτσας (Καρδίτσας - Μουζακίου -Παλαμά - Σοφάδων)» σε «Δ.Ο.Υ. Καρδίτσας», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσης του Δήμου Καρδίτσας.
ιζ) Την «Δ.Ο.Υ. Καστοριάς (Καστοριάς - `Αργους Ορεστικού - Νεστορίου)» σε «Δ.Ο.Υ. Καστοριάς», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Καστοριάς του Δήμου Καστοριάς.
ιη) Την «Δ.Ο.Υ. Κατερίνης (Α΄ - Β΄) - (Κατερίνης Α΄ - Β΄ -Αιγινίου)» σε «Δ.Ο.Υ. Κατερίνης», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Κατερίνης του Δήμου Κατερίνης.
ιθ) Την «Δ.Ο.Υ. Κιλκίς (Κιλκίς - Γουμένισσας)» σε «Δ.Ο.Υ. Κιλκίς», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς του Δήμου Κιλκίς.
κ) Την «Δ.Ο.Υ. Κοζάνης (Κοζάνης - Σερβίων - Νεάπολης Βοΐου - Σιάτιστας)» σε «Δ.Ο.Υ. Κοζάνης», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης.
κα) Την «Δ.Ο.Υ. Κομοτηνής (Κομοτηνής - Σαππών)» σε «Δ.Ο.Υ. Κομοτηνής», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Κομοτηνής του Δήμου Κομοτηνής.
κβ) Την «Δ.Ο.Υ. Λαμίας (Λαμίας - Στυλίδας - Αμφίκλειας -Αταλάντης - Δομοκού - Μακρακώμης)» σε «Δ.Ο.Υ. Λα­μίας», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Λαμιέων του Δήμου Λαμιέων.
κγ) Την «Δ.Ο.Υ. Α΄ Λάρισας - (Α΄ Λάρισας - Αγιάς -Ελασσόνας - Τυρνάβου) σε «Δ.Ο.Υ. Α΄ Λάρισας», με έδρα την Δημοτική Ενότητα Λαρισαίων του Δήμου Λαρισαίων, πλην της Τοπικής Κοινότητας αυτής.
κδ) Την «Δ.Ο.Υ. Β΄ - Γ΄ Λάρισας (Β΄ - Γ΄ Λάρισας - Φαρσάλων) σε «Δ.Ο.Υ. Β΄ Λάρισας», με έδρα την Δημοτική Ενότητα Λαρισαίων του Δήμου Λαρισαίων, πλην της Τοπικής Κοινότητας αυτής.
κε) Την «Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου (Μεσολογγίου - Ναυπάκτου)» σε «Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Μεσολογγίου του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.
κστ) Την «Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου (Ναυπλίου - Κρανιδίου)» σε «Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Ναυπλιέων του Δήμου Ναυπλιέων.
κζ) Την «Δ.Ο.Υ. Νέων Μουδανιών (Νέων Μουδανιών -Κασσάνδρας)» σε «Δ.Ο.Υ. Νέων Μουδανιών», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Νέων Μουδανιών του Δήμου Νέας Προποντίδας.
κη) Την «Δ.Ο.Υ. Νίκαιας (Νίκαιας - Κορυδαλλού)» σε «Δ.Ο.Υ. Νίκαιας», με έδρα την Δημοτική Ενότητα Νίκαιας του Δήμου Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη.
κθ) Την «Δ.Ο.Υ. Ξάνθης (Α΄ - Β΄)» σε «Δ.Ο.Υ. Ξάνθης», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης του Δήμου Ξάνθης.
λ) Την «Δ.Ο.Υ. Ορεστιάδας (Ορεστιάδας - Διδυμοτείχου)» σε «Δ.Ο.Υ. Ορεστιάδας», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Ορεστιάδος του Δήμου Ορεστιάδας.
λα) Την «Δ.Ο.Υ. Γ΄ Πατρών (Γ΄ - Β΄ Πατρών - Κάτω Αχαΐας)» σε «Δ.Ο.Υ. Γ΄ Πατρών», με έδρα την Δημοτική Ενότητα Πατρέων του Δήμου Πατρέων, πλην των Το­πικών Κοινοτήτων αυτής.
λβ) Την «Δ.Ο.Υ. Πολυγύρου (Πολυγύρου - Αρναίας)» σε «Δ.Ο.Υ. Πολυγύρου», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Πολυγύρου του Δήμου Πολυγύρου.
λγ) Την «Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας (Πρέβεζας - Φαναρίου - Πάργας - Φιλιππιάδας)» σε «Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Πρέβεζας του Δήμου Πρέβεζας.
λδ) Την «Δ.Ο.Υ. Πύργου (Πύργου - Ζαχάρως - Κρεστένων - Ανδρίτσαινας)» σε «Δ.Ο.Υ. Πύργου», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Πύργου του Δήμου Πύργου.
λε) Την «Δ.Ο.Υ. Α΄ Σερρών (Α΄ - Β΄ Σερρών - Ηράκλειας -Νέας Ζίχνης - Νιγρίτας - Σιδηροκάστρου» σε «Δ.Ο.Υ. Σερρών», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Σερρών του Δήμου Σερρών.
λστ) Την «Δ.Ο.Υ. Σπάρτης (Σπάρτης - Γυθείου - Αρεόπολης - Μολάων - Νεάπολης Βοιών - Σκάλας - Κροκέων)» σε «Δ.Ο.Υ. Σπάρτης», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Σπαρτιατών του Δήμου Σπάρτης.
λζ) Την «Δ.Ο.Υ. Τρικάλων (Τρικάλων - Καλαμπάκας -Πύλης - Φαρκαδόνας)» σε «Δ.Ο.Υ. Τρικάλων», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Τρικκαίων του Δήμου Τρικκαίων.
λη) Την «Δ.Ο.Υ. Τρίπολης (Τρίπολης - Δημητσάνας -Τροπαίων - Λεωνιδίου - Μεγαλόπολης - Παρ. `Αστρους)» σε «Δ.Ο.Υ. Τρίπολης», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Τριπόλεως του Δήμου Τρίπολης.
λθ) Την «Δ.Ο.Υ. Φλώρινας (Φλώρινας - Αμυνταίου)» σε «Δ.Ο.Υ. Φλώρινας», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας του Δήμου Φλώρινας.

ΙΙ. Οι Δ.Ο.Υ. θα εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούν τα υπάρχοντα προεκτυπωμένα έντυπα (που εκδίδονται μηχανογραφικά ή μη) και φακέλους αλληλογραφίας μέχρι της εξαντλήσεώς τους.

2. Καθορίζουμε την 15η Μαρτίου 2014, ως ημερομηνία έναρξης λειτουργίας των κατωτέρω Τμημάτων «Ελέγχων» των κάτωθι αναφερόμενων Δ.Ο.Υ.:

α) Τμήμα Α2 - Ελέγχων της Δ.Ο.Υ. Α΄ Αθηνών,

β) Τμήμα Α2 - Ελέγχων της Δ.Ο.Υ. ΙΖ΄ Αθηνών,

γ) Τμήμα Α2 - Ελέγχων της Δ.Ο.Υ. Κηφισιάς,

δ) Τμήμα Α2 - Ελέγχων της Δ.Ο.Υ. Παλλήνης,

ε) Τμήμα Α2 - Ελέγχων της Δ.Ο.Υ. Α΄ Πειραιά,

στ) Τμήμα Α2 - Ελέγχων της Δ.Ο.Υ. Ε΄ Πειραιά,

ζ) Τμήμα Α2 - Ελέγχων της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσσαλονίκης,

η) Τμήμα Α2 - Ελέγχων της Δ.Ο.Υ. Δ΄ Θεσσαλονίκης,

θ) Τμήμα Α2 - Ελέγχων της Δ.Ο.Υ. Ιωαννίνων,

ι) Τμήμα Α2 - Ελέγχων της Δ.Ο.Υ. Ρόδου,

ια) Τμήμα Α2 - Ελέγχων της Δ.Ο.Υ. Χανίων

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Κατηγορία: Εγκύκλιοι - ΠΟΛ
Εμφανίσεις: 3887