Εκτύπωση

Τροφοδοσία ειδήσεων μέσω RSS

Στο αριστερό πλαίσιο της κεντρικής σελίδας υπάρχουν τα εικονίδια με Συνδέσεις xml. που παρέχουν την δυνατότητα ροής ειδήσεων μέσω RSS.

Τι είναι η ροή ειδήσεων με RSS;
Το σύστημα ροής ειδήσεων με RSS είναι ένας εύκολος τρόπος να ενημερώνεστε αυτόματα για τις ειδήσεις και πληροφορίες που θέλετε από την Φορο - Λογιστική Ενημέρωση.

Καθώς οι ειδήσεις, τα αφιερώματα και τα άλλα ενημερωτικά άρθρα ανανεώνονται συνέχεια κατά τη διάρκεια της μέρας στη Φορο - Λογιστική Ενημέρωση, το σύστημα ροής ειδήσεων με RSS ενημερώνεται αυτόματα μέσω του προγράμματος ανάγνωσης ειδήσεων RSS (RSS News Reader). Στο πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων RSS μπορείτε να δείτε τους τελευταίους τίτλους εγκυκλίων, νόμων, ειδήσεων με μια σύντομη περίληψη και με σύνδεση στο πλήρες άρθρο.

Πώς μπορώ να εγγραφώ για να λαμβάνω τη ροή ειδήσεων με RSS ;

Θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων RSS (RSS News Reader). Το πρόγραμμα αυτό εμφανίζει τη ροή ειδήσεων και πληροφοριών με RSS που θέλετε από τους δικτυακούς τόπους που έχετε επιλέξει.

Πώς θα βρω ένα πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων RSS;

Υπάρχουν διάφορα προγράμματα ανάγνωσης ειδήσεων RSS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες για αυτά, ψάχνοντας στο Διαδίκτυο. Συνήθως, μπορείτε να τα φορτώσετε στον υπολογιστή σας δωρεάν.

Υπάρχουν διαφορετικά προγράμματα ανάγνωσης ειδήσεων RSS για τα διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, οπότε πρέπει να το λάβετε αυτό υπόψη σας όταν έρθει η στιγμή να αποφασίστε ποιο θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

Σημειώστε επίσης πως ορισμένα από τα προγράμματα ανάγνωσης ειδήσεων RSS δεν υποστηρίζουν ορισμένες συγκεκριμένες γλώσσες.

Οδηγίες εγκατάστασης
1. Κλείστε όλες τις εφαρμογές και συνδεθείτε με το ίντερνετ
2. Κάντε download μία από τις παρακάτω εφαρμογές ανάγνωσης ειδήσεων που προσφέρονται δωρεάν.
    ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιλέξτε την εφαρμογή που ταιριάζει στο λειτουργικό σας σύστημα

FreeDemon | Windows
FeedReader | Windows
Pheeder XML Reader | Mac OS X (Version 10.3 or above)
Shrook 2 | Mac OS X (Version 10.3 or above)
Tickershock | Mac OS X (Version 10.2.8 or above)
Safari RSS | Mac OS X (Version 10.4)
Amphetadesk | Windows / Linux / Mac

Μπορείτε να εγγραφείτε για να λαμβάνετε μια ροή ειδήσεων σε RSS με διάφορους τρόπους, όπως:

Εγγραφή με ένα κλικ

Αν χρησιμοποιείτε κάποιο από τα παρακάτω προγράμματα ανάγνωσης ειδήσεων RSS που βασίζονται στο Δίκτυο (web-based), κάντε κλικ στο κατάλληλο κουμπί για να εγγραφείτε στη ροή RSS της αρεσκείας σας.

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}


Τροφοδοσία ειδήσεων από άλλα site.

Στο κύριο μενού υπάρχει η εντολή "Τροφοδοσία ειδήσεων". Με την εντολή αυτή μπορείτε να δείτε ειδήσεις από άλλα site, κυρίως από τον χώρο του συνδικαλιστικού κινήματος.