Εκτύπωση

Αθήνα 14/03/2018
Αρ. πρωτ.:

ΠΟΛ. 1039


ΘΕΜΑ:
Παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών λόγω των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (έντονες βροχοπτώσεις, χαλαζοπτώσεις κ.λπ.) στις Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη, Αστερίου, Γλυκόβρυσης, Γουβών της Δ.Ε. Έλους και στις Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου, Απιδέας, Νιάτων της Δ.Ε. Νιάτων του Δήμου Ευρώτα της Π.Ε. Λακωνίας.

 

1. Παρατείνονται οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ. / Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων με κύρια κατοικία ή κύρια εγκατάσταση (έδρα) στις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Ιωάννη, Αστερίου, Γλυκόβρυσης, Γουβών της Δ.Ε. Έλους και στις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Δημητρίου, Απιδέας, Νιάτων της Δ.Ε. Νιάτων του Δήμου Ευρώτα της Π.Ε. Λακωνίας που λήγουν ή έληξαν από 16.02.2018 και μέχρι ένα μήνα από την έκδοση της παρούσας. Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.

2. Αναστέλλεται μέχρι ένα μήνα από την έκδοση της παρούσας η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων την 16.02.2018 οφειλών των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Κατηγορία: Εγκύκλιοι - ΠΟΛ
Εμφανίσεις: 2726