Εκτύπωση

Αθήνα 30/11/2016
Αρ. πρωτ.:

ΠΟΛ. 1171


ΘΕΜΑ:
Παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών, λόγω των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων (έντονη και διαρκής βροχόπτωση) στις 6 έως 9 Σεπτεμβρίου 2016 στην Τοπική Κοινότητα Τσαριτσάνης, της Δημοτικής Ενότητας Τσαριτσάνης του Δήμου Ελασσόνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

1. Παρατείνονται μέχρι και την 06.03.2017 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών των φυσικών προσώπων και των νομικών προσώπων και οντοτήτων, που έχουν την κύρια κατοικία ή την κύρια εγκατάσταση (έδρα) στην Τοπική Κοινότητα Τσαριτσάνης, της Δημοτικής Ενότητας Τσαριτσάνης του Δήμου Ελασσόνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας που λήγουν ή έληξαν από την έκδοση της παρούσας έως και τις 06.03.2017. Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων / διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.
2. Αναστέλλεται μέχρι και την 06.03.2017 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπροθέσμων μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της παρούσας οφειλών, των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Κατηγορία: Εγκύκλιοι - ΠΟΛ
Εμφανίσεις: 4360