Open menu
29 | 03 | 2024

Αθήνα 18/06/2015
Αρ. πρωτ.: 5013153

ΘΕΜΑ:Κοινοποίηση Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2015/483 της Επιτροπής της 20ης Μαρτίου 2015, σχετικά με τον προσδιορισμό των ποσοτήτων που πρέπει να προστεθούν στην ποσότητα που καθορίστηκε για την υποπερίοδο από 1ης Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2015 στο πλαίσιο των δασμολογικών ποσοστώσεων που ανοίχθηκαν με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1384/2007 για το κρέας πουλερικών καταγωγής Ισραήλ.

ΣΧΕΤ.: (α) Η αριθ. πρωτ. Δ.2301/1352/20.11.2008 ΔΥΟΟ (Κοινοποίηση Καν. 1384/2007 της Επιτροπής της 26.11.2007 για τις λεπτομέρειες εφαρμογής του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 2398/96 του Συμβουλίου όσον αφορά το άνοιγμα και τον τρόπο διαχείρισης ορισμένων ποσοστώσεων για την εισαγωγή στην Κοινότητα προϊόντων του τομέα του κρέατος πουλερικών καταγωγής Ισραήλ). (β) Η αριθ. πρωτ. Δ17Γ 5005216 ΕΞ2010/02.02.2010 ΔΥΟ (Κοινοποίηση του Καν (ΕΚ) αριθ. 1153/2009 της Επιτροπής της 24.11.2009 για την τροποποίηση του Καν (ΕΚ) αριθ. 1384/2007 για τις λεπτομέρειες εφαρμογής του Καν (ΕΚ) αριθ. 2398/96 του Συμβουλίου, σχετικά με το άνοιγμα και τον τρόπο διαχείρισης ορισμένων ποσοστώσεων για την εισαγωγή στην Κοινότητα προϊόντων του τομέα του κρέατος πουλερικών καταγωγής Ισραήλ και για παρέκκλιση από τον εν λόγω Κανονισμό).

Με τις ανωτέρω σχετικές σας κοινοποιήσαμε τον Καν (ΕΚ) αριθ. 1384/2007 που αφορά στο άνοιγμα και στον τρόπο διαχείρισης ορισμένων ποσοστώσεων για την εισαγωγή στην ΕΕ προϊόντων του τομέα του κρέατος πουλερικών καταγωγής Ισραήλ, καθώς και τις τροποποιήσεις αυτού.
Σε συνέχεια αυτών σας κοινοποιούμε με την παρούσα, για ενημέρωση και εφαρμογή τον αναφερόμενο στο θέμα Εκτελεστικό Κανονισμό (ΕΕ) 2015/483 της Επιτροπής, που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (L77/ 21.03.2015) σχετικά με τον προσδιορισμό των ποσοτήτων που πρέπει να προστεθούν στην ποσότητα που καθορίστηκε για την υποπερίοδο από 1ης Ιουλίου 2015 έως 30 Σεπτεμβρίου 2015 στο πλαίσιο των δασμολογικών που ανοίχθηκαν με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1384/2007 για το κρέας πουλερικών καταγωγής Ισραήλ.
Ειδικότερα, στα πλαίσια εφαρμογής του Καν (ΕΚ) αριθ. 1384/2007, οι αιτήσεις πιστοποιητικών εισαγωγής που υποβλήθηκαν για την υποπερίοδο από την 1η Απριλίου 2015 έως τις 30 Ιουνίου 2015 αφορούσαν ποσότητες μικρότερες από τις διαθέσιμες. Ως εκ τούτου κρίνεται σκόπιμο να προσδιοριστούν οι ποσότητες για τις οποίες δεν υποβλήθηκαν αιτήσεις και οι οποίες στη συνέχεια θα πρέπει να προστεθούν στην ποσότητα που καθορίζεται για την επόμενη υποπερίοδο της ποσόστωσης.
Με το άρθρο 1 του κοινοποιούμενου κανονισμού ορίζεται ότι οι ποσότητες για τις οποίες δεν έχουν υποβληθεί αιτήσεις πιστοποιητικών εισαγωγής δυνάμει του Καν (ΕΚ) αριθ. 1384/2007 και οι οποίες πρέπει να προστεθούν στην υποπερίοδο από 1η Ιουλίου 2015 έως 30 Σεπτεμβρίου 2015, προβλέπονται στο Παράρτημα του κοινοποιούμενου κανονισμού.
Ο κοινοποιούμενος κανονισμός αρχίζει να ισχύει την ημέρα της δημοσίευσής του στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ημερομηνία δημοσίευσης: 21.03.2015).
Οι επαγγελματικοί ή συνδικαλιστικοί φορείς, προς τους οποίους κοινοποιείται η παρούσα με τα συνημμένα της, παρακαλούνται όπως μεριμνήσουν για τη σχετική ενημέρωση των μελών τους.

Σχετικά άρθρα
Σύνδεση Χρήστη

Για πλήρη πρόσβαση συνδεθείτε με τους παρακάτω κωδικούς. Όνομα Χρήστη : demo PSW : demo16

Πολιτική Cookies στην ΕΕ.. Το cookie είναι ένα μικρό τμήμα κειμένου που αποστέλλεται στο πρόγραμμα περιήγησης από έναν ιστότοπο που επισκέπτεστε. Διευκολύνει τον ιστότοπο να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, όπως την προτιμώμενη γλώσσα σας και άλλες ρυθμίσεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να διευκολύνει την επόμενή σας επίσκεψη και να κάνει τον ιστότοπο πιο χρήσιμο για εσάς. Τα cookie παίζουν σημαντικό ρόλο. Χωρίς αυτά, η χρήση του ιστού θα ήταν μια πολύ πιο περίπλοκη εμπειρία. Χρησιμοποιούμε τα cookie για πολλούς λόγους. Τα χρησιμοποιούμε, για παράδειγμα, για την απομνημόνευση των προτιμήσεών σας όσον αφορά στην ασφαλή αναζήτηση, για να υπολογίσουμε τον αριθμό των επισκεπτών σε μια σελίδα ή για να σας διευκολύνουμε να εγγραφείτε στις υπηρεσίες μας και για να προστατεύσουμε τα δεδομένα σας. Περισσότερες πληροφορίες για τη χρήση των cookies μπορείτε να βρείτε στη σελίδα http://ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.htm