Εκτύπωση
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τη δυνατότητα να υποβάλλουν αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη  ανέργων ηλικίας 30-66 ετών του ΟΑΕΔ θα έχουν από σήμερα Τρίτη οι επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις απαραίτητες αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, από σήμερα Τρίτη, 18 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, έως και τις 28 Νοεμβρίου, στις 3 μετά το μεσημέρι. Η υποβολή των αιτήσεων θα μπορεί να γίνεται στο ειδικό πεδίο του διαδικτυακού τόπου του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση www.oaed.gr.

Από την αρχική δημόσια πρόσκληση για την πρόσληψη 10.000 ανέργων έμειναν κενές περίπου 2.500 θέσεις ανέργων οι οποίες κατανέμονται ως εξής:

Εάν οι παραπάνω θέσεις καλυφθούν πριν από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων τότε θα σταματήσει αυτόματα και η υποβολή αιτήσεων.

Όσες επιχειρήσεις επιλεχθούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, οφείλουν να προχωρήσουν στην πρόσληψη των ανέργων που θα υποδείξει ο ΟΑΕΔ, το αργότερο έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014.

Τη δυνατότητα να υποβάλλουν αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη  ανέργων...

Συγγραφείς: Νέα

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία: Ειδήσεις Οικονομικού τύπου
Εμφανίσεις: 4570