Εκτύπωση

ΙΚΑ 25-7-2007
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 93/2007

 

Επιστροφή για υλοποίηση, από το μηχανογραφικό σύστημα πληρωμών του τ. ΤΣΠ-ΑΤΕ, των αποφάσεων Δ/ντών των Περ/κών Υποκ/των που εκδίδονται επί αιτήσεων συνταξιοδότησης σύμφωνα με τις καταστατικές διατάξεις του τ. Ταμείου.

Σχετ.: Η Εγκ. 13/07.


Με την παραπάνω σχετική εγκύκλιο σας δόθηκαν οι βασικές οδηγίες για την αντιμετώπιση των θεμάτων παροχών συντάξεων που προκύπτουν από την ένταξη του κλάδου σύνταξης του ΤΣΠ-ΑΤΕ στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
Με την παρούσα και κατόπιν απόφασης της Διοίκησης για υλοποίηση, από το μηχανογραφικό σύστημα πληρωμών του τ. ΤΣΠ-ΑΤΕ, όλων ανεξαιρέτως των συνταξιοδοτικών αποφάσεων που εκδίδονται από τους Δ/ντές των Περ/κών Υποκ/των, κατ' εφαρμογή της νομοθεσίας του ενταχθέντος Ταμείου, σας γνωρίζουμε ότι:
Από τη λήψη της παρούσας και εφεξής, οι αποφάσεις συνταξιοδότησης που εκδίδονται, επί αιτήσεων ασφ/νων του τ. ΤΣΠ-ΑΤΕ, από τα κατά τόπους Περ/κά Υποκ/τα του Ιδρύματος θα επιστρέφουν για υλοποίηση στο τ. ΤΣΠ-ΑΤΕ και θα εντάσσονται στο μηχανογραφικό σύστημα πληρωμών του τ. Ταμείου όπου θα γίνεται και η παρακολούθηση των μεταβολών τους υπό την εποπτεία υπαλλήλων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Σημειωτέον ότι όπως γνωρίζετε το μηχανογραφικό αυτό σύστημα πληρωμών εξυπηρετεί, τους μέχρι 31-12-06 συντ/χους του τ. ΤΣΠ-ΑΤΕ, για λογαριασμό του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
Επομένως οι οδηγίες της Εγκυκλίου 13/07 σελ. 3 που αναφέρονται στις συγκεκριμένες ενέργειες των αρμοδίων υπηρεσιών του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για υλοποίηση των συνταξιοδοτικών αποφάσεων τ. ΤΣΠ-ΑΤΕ παύουν να εφαρμόζονται στο εξής και μέχρι νεωτέρων οδηγιών μας θα ισχύσουν τα ανωτέρω.
Τέλος, όσον αφορά τις συντ/κές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί από 1-1-07 έως σήμερα και έχουν υλοποιηθεί είτε μέσω των Τμημάτων Πληρωμής των Υποκ/των είτε μέσω του μηχανογραφικού προγράμματος του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, θα ακολουθήσουν αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο που θα αντιμετωπισθούν

Γονική Κατηγορία: Ασφαλιστικά
Κατηγορία: ΙΚΑ: Εγκύκλιοι - Διαταγές
Εμφανίσεις: 877