Εκτύπωση

Αθήνα 11/07/2022
Αποφ..: 317576


ΘΕΜΑ: Μεταφορά αρμοδιότητας Κλάδου Επικουρικής Ασφάλισης τ. ΕΤΑΑ.

 

Τη μεταφορά της αρμοδιότητας χειρισμού θεμάτων που προκύπτουν από την εφαρμογή των διατάξεων περί διαδοχικής ασφάλισης, αναγνώρισης χρόνου προϋπηρεσίας, προαιρετικής ασφάλισης και εξαγορών πλασματικών χρόνων ασφάλισης για τους ασφαλισμένους των Τομέων Επικουρικής Ασφάλισης Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, Συμβολαιογράφων (ΤΑΣ) και Δικηγόρων (ΤΕΑΔ) του Κλάδου Επικουρικής Ασφάλισης του Ε.Τ.Α.Α., ως ακολούθως:

Α) Από το Τμήμα Α΄ Απονομής Συντάξεων Νομικών της Δ΄ Διεύθυνσης Απονομής Συντάξεων για τους ασφαλισμένους των Τομέων Επικουρικής Ασφάλισης Συμβολαιογράφων (ΤΑΣ) και Δικηγόρων (ΤΕΑΔ) του Κλάδου Επικουρικής Ασφάλισης του Ε.Τ.Α.Α., στο Τμήμα Ασφαλιστικού Βίου Κλάδων Υγείας και Σύνταξης Τομέα Νομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλιστικού Ιστορικού Αυτοτελώς Απασχολούμενων (τ. ΕΤΑΑ) και Ασφαλισμένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ) της ίδιας Διεύθυνσης για την περιοχή αρμοδιότητάς του.

Β) Από το Τμήμα Γ΄ Απονομής Συντάξεων Μηχανικών της Δ΄ Διεύθυνσης Απονομής Συντάξεων για τους ασφαλισμένους του Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων του Κλάδου Επικουρικής Ασφάλισης του Ε.Τ.Α.Α., στο Τμήμα Ασφαλιστικού Ιστορικού Τομέα Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλιστικού Ιστορικού Αυτοτελώς Απασχολούμενων (τ. ΕΤΑΑ) και Ασφαλισμένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (τ. ΕΤΑΠ - ΜΜΕ) της ίδιας Διεύθυνσης για την περιοχή αρμοδιότητάς του.

Γ) Από το Τμήμα Ε΄ Απονομής Συντάξεων Αυτοτελώς Απασχολούμενων και Ασφαλισμένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Γ΄ Διεύθυνσης Απονομής Συντάξεων για τους ασφαλισμένους των Τομέων Επικουρικής Ασφάλισης Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, Συμβολαιογράφων (ΤΑΣ) και Δικηγόρων (ΤΕΑΔ) του Κλάδου Επικουρικής Ασφάλισης του ΕΤΑΑ στο Τμήμα Ασφαλιστικού Ιστορικού Κλάδων Υγείας και Σύνταξης Αυτοτελώς Απασχολούμενων (τ. Ε.Τ.Α.Α.) και Ασφαλισμένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ) της ίδιας Διεύθυνσης για την περιοχή αρμοδιότητάς του.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Γονική Κατηγορία: Ασφαλιστικά
Κατηγορία: Ασφαλιστικά - ΕΦΚΑ
Εμφανίσεις: 1376