Εκτύπωση
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΚΑΛΕΣΜΑ

Απευθυνόμαστε ,
Στην γενιά των μεγάλων φοιτητικών κινητοποιήσεων που αντιστάθηκαν στην ιδιωτικοποίηση - εμπορευματοποίηση των πανεπιστημίων, κατάργησαν την αντιδραστική αναθεώρηση του συντάγματος και σήμερα παίρνοντας πτυχίο γράφονται στο Οικονομικό επιμελητήριο αναζητώντας το δικαίωμα στη δουλειά.

Στους άνεργους αλλά και τους υποαπασχολούμενους οικονομολόγους θύματα του νεοφιλελεύθερου μοντέλου της δήθεν ανταγωνιστικότητας , που πρόστρεξαν μαζικά στο Ο.Ε.Ε. αναζητώντας σύνδεση των τίτλων σπουδών τους με εργασιακά δικαιώματα.
Στους μισθωτούς και τους αυτοαπασχολούμενους οικονομολόγους που βιώνουν την στέρηση επαγγελματικών δικαιωμάτων και την απαξίωση της επιστημονικής και επαγγελματικής τους αξιοπρέπειας.
Σε όλους αυτούς που με την μαζική παρουσία και την οικονομική τους αφαίμαξη στηρίζουν το Ο.Ε.Ε. γιατί έχουν ανάγκη από ένα φορέα που να τους εκφράζει και να διεκδικεί τα επαγγελματικά τους δικαιώματα..
Σε όσους έχουν συνειδητοποιήσει πως οι επαγγελματικοί τίτλοι , η άδεια Λογιστή – φοροτέχνη και η άδεια οικονομολογικού επαγγέλματος –που πληρώνουν και ξανά πληρώνουν πανάκριβα - αποτελούν τίτλους χωρίς αντίκρισμα.

Σε όσους θεωρούν,

Σε όσους ,

Σε όσους πιστεύουν πως για ν΄ αλλάξουν τα πράγματα για τους Οικονομολόγους πρέπει ν΄ αλλάξουν τα πράγματα στο Ο.Ε.Ε.

Γι αυτό καλούμε κάθε συνάδελφο κομματικά ενταγμένο ή ανέντακτο αλλά και πολιτικές παρατάξεις που συμφωνούν σε αυτό το πλαίσιο σε συγκέντρωση συνέλευση την Πέμπτη 19/10/2007 στο Ξενοδοχείο «Διόνυσος» στις 7.00 μμ για να συναποφασίσουμε την κοινή μας παρέμβαση στις εκλογές του Ο.Ε.Ε. και όχι μόνο.

Γονική Κατηγορία: Γενικού Ενδιαφέροντος και Σωματείων
Κατηγορία: Ανακοινώσεις σωματείων
Εμφανίσεις: 4195